Toiminta

Toiminta

Heinätorikeskus pitää hyvää huolta elämän rikkaudesta yhdessä muiden kanssa. Tästä voit lukea lisää ohjelmastamme ja toiminnastamme.

Hermantalo

Yhteisöllisyyttä ja ohjelmaa omassa kodissaan asuville. Hermantalon päivätoiminnassa järjestetään kaikille sopivaa yhteistä ohjelmaa, sekä rauhallisempaa että aktiivisempaa ohjelmaa. Kaikki yhteisöllisyyden tukemiseksi.

Ohjelmassa on voimistelua, bingoa, keilausta, tietokilpailuja, pidroa, hartaushetkiä, laulua ja musiikkia. Meillä on sekä suomen- että ruotsinkielisiä ryhmiä. Järjestämme myös retkiä ja tapahtumia. Uusi kuntosalimme Verna on kaikkien senioreidemme käytössä.

Haluatko lisätietoja päivätoiminnasta?

Ota yhteyttä Heinätorikeskukseen,
puh. 044 7219 515.

Käyntiosoite:
Kauppiaankatu 19
68600 Pietarsaari

Palvelusetelit

Heinätorikeskus on palvelusetelituottaja, mikä tarkoittaa, että kotona asuva seniori voi osallistua päivätoimintaamme tuettuun hintaan. Meillä on myös yksityisiä paikkoja. Lisätietoja palvelusetelien myöntämisestä saa ottamalla yhteyttä Pohjanmaan hyvinvointialueen palveluohjaukseen, puhelinnumerosta 06 786 2660, arkisin 8.30–11.30.

Haluatko lisätietoa toiminnastamme?

Ota yhteyttä Heinätorikeskukseen,
puh. 044 7219 515.

Käyntiosoite:
Kauppiaankatu 19
68600 Pietarsaari

Kuntosali Verna

Heinätorikeskuksen juuri avattu Kuntosali Verna sopii kaikille, jotka haluavat säilyttää voiman ja tasapainon, mutta myös kevyestä liikunnasta nauttiville. Kuntosali Verna on avoin myös yleisölle. Voit ostaa kuntosalikortin tai osallistua ryhmäharjoitteluun.

Uudet laitteemme toimivat paineilmalla, jota käytetään usein kuntouttavissa harjoituksissa. Laitteita on helppo käyttää ja ne voidaan asentaa jokaiselle sopiviksi. Tarjoamme myös yksilöllistä harjoitteluohjausta senioriharjoittelun asiantuntijoiden avulla. Tule ja tutustu Pietarsaaren keskeisimmällä paikalla sijaitsevaan kuntosaliin!

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!
Soita meille numeroon 044 721 9500 ja saat lisätietoja.

Käyntiosoite
Herrholminkatu 9
68600 Pietarsaari