Villa Rosalie

Villa Rosalie

Villa Rosalie on viihtyisä ja kodinomainen asumismuoto muistisairaille henkilöille. Villa Rosaliessa asutaan omissa, omilla huonekaluilla kalustetuissa huoneissa. Yhteisessä keittiössä valmistuvat ja nautitaan ateriat. Olohuoneessa voi istua mukavasti sohvalla ja nauttia avotakassa loimuavasta tulesta ja lämmöstä. Hoitohenkilökuntaa on paikalla vuorokauden ympäri.

Villa Rosalien hoitofilosofia on, että asiakkaan on oltava keskiössä ja tuntea toisten ihmisten läheisyys. Jokaisen toimintakykyä ylläpidetään mahdollisimman pitkään henkilökohtaisen hoitosuunnitelman sekä hänen tapansa ja elämänkaarensa tuntevan henkilökunnan avulla.

Pohjanmaan hyvinvointialueen sivuilla voit hakea paikkaa Villa Rosalieen. Meillä on 16 paikkaa kahdessa kerroksessa. Villa Rosalie toimii nykyään tehostetun palveluasumisen palvelusetelituottajana.

 

TUTUSTU POHJAPIIRUSTUKSIIN

TIETOA ALZHEIMERISTA

Sol i minnet! -hanke

Villa Rosalie on mukana Sol i minnet! -hankkeessa, joka on kolmivuotinen kulttuuri hoitotyössä -jatkokoulutushanke muistisairaudesta kärsivien henkilöiden yksiköissä toimivalle henkilökunnalle. Siinä on kysymys ihmislähtöisestä hoidosta, aktiviteettien toteuttamisesta ja läsnäolosta hetkessä vuorovaikutuksen, kontaktin, kosketuksen, onnenhetkien ja tunnistamisen avulla. Koulutukseen osallistuu myös hoitoalan opiskelijoita, vapaaehtoisia ja taitelijoita.

Yhteydenotot

044 721 9510 ja 044 721 9513 arkisin kl. 7–15
044 721 9514 iltaisin ja viikonloppuisin

Käyntiosoite:
Raatihuoneenkatu 12
68600 Pietarsaari

Vastaava sairaanhoitaja

Lisa Rehnfeldt
Puhelinnumero: 050 430 3614
lisa.rehnfeldt@htcentret.fi